1
Ben je geen lid van Riskworld? Word nu gratis lid en profiteer van de vele extra's!
Sluiten

Je kunt meer dan 6.000 unieke bezoekers per maand bereiken via www.riskworld.nl. De bezoekers bestaan voornamelijk uit risicomanagers, compliance officers, security officers, controllers, auditors en andere in risico-geïnteresseerden. Hiermee is Riskworld de grootste website en community voor de risico-sector in Nederland en België.

Met meer dan 400 actieve community leden is Riskworld een multimediaal platform voor de alle geïnteresseerden in risicomanagement, risico-informatie,  statistieken, veiligheid, hygiëne, fraude, controle, wet- & regelgeving, beheersing en aanverwante thema’s.

Bereik

Riskworld bereikt de doelgroep multichannel (1-12-2016): 

Riskworld.nl

6.450 unieke bezoekers/mnd
7.700 bezoeken per/mnd
> 25.000 pageviews per/mnd

Tweewekelijkse nieuwsbrief

740 abonnees

Linkedin Groep

290 groepsleden

Twitter

1.760 volgers

Doelgroep

De risk professional is doorgaans hoog opgeleid (HBO+), gemiddeld 35+ en werkt verspreid over heel Nederland. De risk professional is de steeds belangrijker wordende professional binnen de midden-grote tot beursgenoteerde bedrijven. De risk professional actief is risicomanagement, beheersing, controle, veiligheid en voldoen aan wet- en regelgeving (compliance). De riskprofessional verdient doorgaans bovenmodaal. Riskworld.nl richt zich hierbij op:

 • Riskmanager / Risicomanager
 • CFRO (chief financial risk officer)
 • Controllers en auditors
 • Compliance officiers
 • Security manager
 • Toezichthouders 
 • Business Continuiteit Managers
 • Arbeids- en Veiligheidsfunctionarissen

Vergroot je zichtbaarheid

Leden en bezoekers komen bij Riskworld voor objectieve en actuele informatie. Zij vinden er interactie met gelijkgestemde of gelijk geïnteresseerden. Samen voeren zij risico-inventarisaties uit, delen zij informatie of gebruiken elkaars kennis. Voor jou als adverteerder een perfect platform uw zichtbaarheid te vergroten en bekend te worden bij een specifieke doelgroep.

Tarieven

Adverteren op Riskworld kan op verschillende standaard manieren, maar mocht je een cross-mediale aanpak willen of wil je een andere vorm van maatwerk, neem dan contact met ons op

Leaderbord

Bovenaan de site

728 X 90 pixels

€ 40,- CPM

(per 1000 impressies)

Rectangle

Tussen de content, rechter kolom

300 x 250 pixels

€ 40,- CPM

(per 1000 impressies)

Bodem

Onderaan de website

468 x 60 pixels

€ 30,- CPM

(per 1000 impressies)

Gratis mogelijkheden

Riskworld wil waardevolle risico-informatie beschikbaar stellen aan onze lezers en deelnemers. Om dit te bereiken is het ook mogelijk om content aan te leveren die wij gratis kunnen plaatsen. Een voorwaarde is dat wij het toetsen op juistheid en journalistieke kwaliteit. Uiteraard wegen wij het af of wij de content (of een deel daarvan) willen plaatsen. Wat kunt je aanleveren:

 • Afstudeerscripties en onderzoeksrapporten
 • Opleidingen (beschrijving en curricula)
 • Personalia en carrière wijzigingen

Stuur je informatie naar redactie@riskworld.nl. Uiteraard zorgen wij voor een juiste bronvermelding.

Alweer weg?