1
Ben je geen lid van Riskworld? Word nu gratis lid en profiteer van de vele extra's!
Sluiten

U kunt meer dan 16.000 geïnteresseerden bereiken via www.riskworld.nl. Riskworld is het grootste platform voor de risico-sector in Nederland en België, voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de laatste risico’s. De bezoekers bestaan voornamelijk uit risicomanagers, compliance officers, security officers, controllers, auditors en andere in risico-geïnteresseerden.

Val op bij risicogeïnteresseerden!

Wilt u risicomanagers en andere risico geïnteresseerden bereiken? Dan is Riskworld the place to be! Wij hebben verschillende plekken waar u uw bedrijf kunt uitlichten:

 • Nieuws: Een onderwerp belichten of experts aan het woord laten? Doe dat via een artikel, interview of opinie. 
 • Tools: Heeft u handige bijlagen zoals hulpmiddelen voor risico-inventarisatie en infographics? Er is ook ruimte voor downloadable content. 
 • Opleidingen: Bied je opleidingen aan? Op Riskworld krijgen ze een mooi plekje.
 • Events: Laat jouw events aan risico geïnteresseerden zien. Een open dag of webinar, het kan allemaal.
 • Nieuwsbrief: Wij sturen onze nieuwsbrief elke 2 weken naar 2119 leden. 

Wie bereikt u met Riskworld?

Riskworld bereikt de doelgroep multichannel (1-3-2018): 

Riskworld.nl

16.000+ unieke bezoekers per maand

Leden

2.240+ abonnees (opt-in)

Linkedin Groep

360+ groepsleden & 600+ bedrijfsleden

Facebook

480+ volgens (gemiddeld bereik 2.200)

Twitter

1.000+ volgers

Totaal bereik

16.000+

 

De risk professional is doorgaans hoog opgeleid (HBO+), gemiddeld 35+ en werkt verspreid over heel Nederland. De risk professional is de steeds belangrijker wordende professional binnen de midden-grote tot beursgenoteerde bedrijven. De risk professional actief is risicomanagement, beheersing, controle, veiligheid en voldoen aan wet- en regelgeving (compliance). De riskprofessional verdient doorgaans bovenmodaal. Riskworld.nl richt zich hierbij op:

 • Riskmanager / Risicomanager
 • CFRO (chief financial risk officer)
 • Controllers en auditors
 • Compliance officiers
 • IT Security managers
 • Toezichthouders 
 • Business Continuiteit Managers
 • Arbeids- en Veiligheidsfunctionarissen

Vergroot je zichtbaarheid

Leden en bezoekers komen bij Riskworld voor objectieve en actuele informatie. Zij vinden er interactie met gelijkgestemde of gelijk geïnteresseerden. Samen voeren zij risico-inventarisaties uit, delen zij informatie of gebruiken elkaars kennis. Voor u als adverteerder een perfect platform uw zichtbaarheid te vergroten en bekend te worden bij een specifieke doelgroep.

Tarieven

Adverteren op Riskworld kan op verschillende standaard manieren en kan grotendeels zelf worden geregeld via ons business portaal. Een account aanmaken is volledig gratis en verplicht tot niks. Vanuit het business portaal is het mogelijk om opleidingen, boeken, vacatures en event te promoten. Daarnaast is het ook mogelijk om advertentie ruimte te kopen in de nieuwsbrief.

Promotiepakket

Naast de vermelden promotie mogelijkheden in het business portaal hebben we een voordeling promotie pakket die wij volledig voor u kunnen inrichten en regelen:

Ontwerp zonder titel

Gratis mogelijkheden

Riskworld wil waardevolle risico-informatie beschikbaar stellen aan onze lezers en deelnemers. Om dit te bereiken is het ook mogelijk om content aan te leveren die wij gratis kunnen plaatsen. Een voorwaarde is dat wij het toetsen op juistheid en journalistieke kwaliteit. Uiteraard wegen wij af of wij de content (of een deel daarvan) willen plaatsen. Wat kunt je aanleveren:

 • Afstudeerscripties en onderzoeksrapporten
 • Opleidingen (beschrijving en curricula)
 • Personalia en carrière wijzigingen

Stuur je informatie naar info@riskworld.nl. Uiteraard zorgen wij voor een juiste bronvermelding.

Zien we uw bedrijf straks op Riskworld?

Heeft u interesse? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar info@riskworld.nl en wie weet komt uw bedrijf onder de aandacht bij 16.000 risico geïnteresseerden