1
Ben je geen lid van Riskworld? Word nu gratis lid en profiteer van de vele extra's!
Sluiten

Riskworld wil alles met iedereen delen. Vrijheid van informatie, maar er zijn wel een aantal grondbeginselen waar je rekening mee moet houden als je teksten over wil nemen van Riskworld.

Riskworld is de eigenaar van alle gepubliceerde content. Wanneer je gedeelten van artikelen wilt overnemen van Riskworld vragen wij je deze teksten af te sluiten met een correcte en zichtbare bronvermelding. Deze bronvermelding dient te voldoen aan de volgende eisen:

  • De bronvermelding bevat de naam ‘Riskworld’ en de titel van het artikel.
  • Het woord ‘Riskworld’ én de titel van het artikel zijn een klikbare hyperlink welke verwijst naar het oorspronkelijke artikel op Riskworld.nl.
  • De link of de website mag geen elementen bevatten die het volgen van de link belemmeren voor zowel bezoekers als zoekmachines. Het gebruik van de ‘rel=”nofollow”‘ tag is dus niet toegestaan.

Deze regels zijn van toepassing op incidentele plaatsing van content op websites van derden. Indien je meer dan één tekst per maand van Riskworld wilt plaatsen vragen we je contact op te nemen via info@riskworld.nl

Doorplaatsen van berichten via social media is altijd toegestaan, mits er een directe koppeling is met het oorspronkelijke artikel. Om dit juist uit te voeren kunnen de social media knoppen worden gebruikt onderaan de berichten.

Voor vragen en reacties kun je terecht bij: 

Riskworld,
Postbus 133,
3760 AC Soest,

info@riskworld.nl
Of via het contactformulier

Kamer van Koophandel: 5648718