1
Ben je geen lid van Riskworld? Word nu gratis lid en profiteer van de vele extra's!
Sluiten
2488x
Beoordeel dit item
(5 stemmen)

Early Warning Systems

Next level risk management met Early Warning Indicators (EWI’s)

Geschreven op 7 Februari 2017 door

16 artikelen gepubliceerd

Interessant? Deel dit artikel

Reacties op dit artikel 3 reacties

Jean-Marc
#1Jean-Marc 
10-02-2017 08:37+1Interessant. Door de toename van databronnen en faciliteiten zoals API's zal dit ook steeds toegankelijker worden bij kleinere bedrijven. Je kan nu al eenvoudig en gratis alle weer informatie van afgelopen jaren ophalen, maar ook veel uiteenlopende statistieken van CBS. Volgens mij gaat dit echt een belangrijk onderdeel worden van risicomanagement.
Citeer
Ronald Dijkstra
#2Ronald Dijkstra 
17-02-2017 14:22-1Alleen al het feit dat je op deze manier gaat denken is een stap vooruit in het wellicht voorkomen van een ramp. Wij noemen dat @Echtepreventie. Kijk eens op www.echtepreventie.com. Zou maar zo iets zijn om deel te nemen aan de voorselectie van De Echte Preventie Award 2017.
Citeer
Robert van Asch
#3drs.Robert van Asch  RRM
8 gepubliceerde reacties
17-02-2017 16:15+2Ronald Dijkstra zei:
Alleen al het feit dat je op deze manier gaat denken is een stap vooruit in het wellicht voorkomen van een ramp. Wij noemen dat @Echtepreventie. Kijk eens op www.echtepreventie.com. Zou maar zo iets zijn om deel te nemen aan de voorselectie van De Echte Preventie Award 2017.


Bedankt Ronald, Ik heb gelijk even gekeken op jullie [censored]. Ziet er goed uit! misschien is het inderdaad wel wat voor Consignium.
Citeer

Reageer zelf


Beveiligingscode
Vernieuwen

Alweer weg?