Ik vind dat voeding een onderschatte factor is bij risicomanagement. Met meer aandacht voor je eigen eetgedrag en dat van je collega's of werknemers kunnen problemen zoals denkfouten, maar ook ziektes worden bestreden. Het blijkt dat ziektes vaak konden worden voorkomen als men een gezonder leefpatroon had. Risicoperceptie en awareness zijn afhankelijk van een gezonde geest en dus van een gezond voedingspatroon. Houd jij rekening met voeding en gezondheid met betrekking tot je werk? Merk jij verschil in je oplettendheid of denkvermogen als je gezond bezig bent?
© Copyright 2014 - 2024 Riskworld | Alle rechten voorbehouden | Privacy en veiligheid | Cookies | Disclaimer | Sitemap
Ik ben het eens met Karel. Iedereeen is zelf verantwoordelijk voor z'n eigen gezondheid. Daarnaast is het ook niet altijd even duidelijk wat gezond is en is het afhankelijk welk onderzoek je leest. Dus wat is 'gezond eten'?
Nu eerst een appeltje! (of zitten daar te veel suikers in?)...
8 gepubliceerde reacties