Riskworld is sterk groeiend en moet op termijn de Centre van de Nederlandse Riskworld zijn. Riskworld is gericht om de riskprofessionals bij elkaar te brengen en richt zich hierbij op de moderne samenleving door te delen, te geven en samen te creëren. Dit doen we op de volgende manieren:

  • Risksourcing, samen riskassessments uitvoeren en informatie delen
  • Sharing, delen van informatie, kennis, tool, etc.
  • Connecting, samenbrengen van riskprofessionals

Riskworld deelt dus graag informatie met je. Om die reden heeft Riskworld de World of Risk gecreëerd. World of Risk geeft een overzicht van alle belangrijke en interessante weetjes en tips over risicomanagement. Dus wil jij op de hoogte zijn van alle in’s en out’s in risicobeheersing, kijk dan vooral even rond in World of Risk.

Riskworld is dus een verzamelplaats voor alle risicogeïnteresseerden. Onder World of Risk vind je het volgende:

Interviews

Tien risicovragen aan Chief Risk Officiers, CEO’s en andere hoog geplaatste personen uit het vakgebied.

Personalia

Ieder vakgebied kent zijn iconen, ook risicomanagement. Hier hebben een overzicht van hoge functionarissen, inspirerende mensen, sprekers en ander iconen uit het vakgebied. Mis je een belangrijke icoon? Dan kan je dat hier aangeven.

Partners

Overzicht van specialistische bedrijven die zich gecommitteerd hebben aan Riskworld. Partner delen hun kennis en expertise via Riskworld met iedereen uit het vakgebied. Ook businesspartner worden van Riskworld? Dat kan hier.

Literatuur

Welke literatuur moet je gelezen hebben als expert? Wij hebben de belangrijkste boeken verder gecategoriseerd en aangevuld met beoordelingen. Als lid heb je de mogelijkheid om jouw favoriete boek te ‘liken’en te delen met andere leden.

Events

Een overzicht van de aankomende risicobijeenkomsten, congressen, lezingen en andere events.

Opleidingen

Wil je je kennis over risicomanagement verbreden of verdiepen? Dan kun je hier alle belangrijke cursussen en opleidingen vinden.

Brancheverenigingen

Binnen het vakgebied zijn er diverse brancheverenigingen actief. Hiervan geven wij een overzicht.

Video's

Thema’s uitgelegd in een paar minuten of sfeerbeelden van congressen en bijeenkomsten via korte video’s.